|
|
Winamp یکی از قدیمی ترین و پر طرفدارترین نرم افزارهایی است. که تقریباً روی تمام کامپیوتر ها یافت میشود، نسخه شماره ی 5 Winamp با پوسته ی زیبای Modern عرضه شده که زیبایی و انعطاف پذیری خاصی به این نرم افزار بخشید ولی به هر حال این پوسته نیز قدیمی شد! با دریافت پوسته نرم افزار ویندوز مدیا پلیر مخصوص Winamp و نصب آن میتوانید زیبایی خاصی به Winamp خودتان ببخشید.
ادامه مطلب ...
:: موضوعات مرتبط:
برنامه ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1073
|
امتیاز مطلب : 56
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 / 12 / 1389 |
نظرات ()
|
|
گروه آسان دانلود اين دانلود منيجر قدرتمند را به شما پيشنهاد مي كند.
Internet Download Manager يكي از قدرتمند ترين نرم افزارهاي مديريت دانلود ميباشد. شتاب دهنده دانلود اين دانلو منيجر يكي از بي رغيب ترين ها ميباشد. كه با آن شما ميتوانيد با سرعت فوق العاده بالا و با سرعتي باورنكردي از اينترنت دانلود كنيد. شما با اين نرم افزار با تمامي مروگر ها و تمامي سيستم عاملهاي موجود سازگاري كامل را دارد و شما ميتوانيد با نصب اين دانلود منيجر به راحتي از سايتهاي YouTube, Google Video, MySpaceTV به راحتي بدون نياز به نرم افزار خاص در اين زمينه دانلود كنيد. اين نرم افزار ميتوانيد سرعت دانلود را تا %500 افزايش مي دهد. بر خلاف ديگر دانلود منيجر ها که قبل از شروع به دانلود فايل ها را قطعه قطعه مي کنند IDM در هنگام دانلود و بسته به سرعت اينترنت يا ... File ها را قطعه قطعه کرده و دانلود مي کند که اين عمل باعث بهبود سرعت دانلود و دريافت File خواهد شد از ويژگي هاي اين نرم افزار مي توان به ظاهري ساده، پشتيباني از اکثر مرور گرهاي محبوب، نصب آسان، قابليت ادامه يافتن دانلود بعد از قطع اتصال از اينترنت، زمانبدني دانلود ها و ... اشاره کرد.برنامه هاي مديريت دانلود يكي از ابزار مهم اينترنتي براي ما كاريران ايراني ميباشد بيشتر قريب به اتفاق ما كاربران اينترنت از اينترنت ديال آپ براي اتصال شدن به اينترنت استفاده ميكنيم و براي دانلود فايلهاي حجيم يه يك دانلود منيجر خوب احتياج داريم كه فايلهاي دانلود ما را تكه تكه كرده و به بخشهاي كوچك تقسيم كرده تا سرعت دانلود فايلها بيشتر شود. چنانچه در هنگام دانلود فايل اينترنت شما قطع گردد و يا مشكلي براي دانلود فايل بوجود آيد. اين امكان را داريد كه ادامه دانلود را انجام دهيد. و فايل دانلود شده شما از ميان نمي رود اگر شما بدون يك برنامه مديريت دانلود اين كار را انجام دهيد مجبور خواهيد شد فايل را از ابتدا دانلود كنيد. با استفاده از اين نرم افزار شما ميتواني به راحتي سرعت دانلود فايل و مقدار دانلود شده و زمان باقي مانده خود را مشاهده نماييد. اين نرم افزار با بهينه سازي سرعت دانلود شما ميتوانيد در هنگام دانلود كردن فايل به مشاهده سايتهاي اينترنتي خود بپردازيد و اين نرم افزار به صورت هوشمند از سرعت خود كاسته و دوباره با سرعت بالا به دانلود فايل ميپردازد تا شما بتوانيد از گشت و گذار در اينترنت لذت كافي را درهنگام دانلود ببريد.
قابلیت های کلیدی نرم افزار Internet Download Manager v6.05 Build 3 :
- سازگاری با انواع مرورگرهای اینترنت اکسپلورر، نت اسکیپ، اپرا MSN Explorer,AOL,Mozilla,Mozilla Firefox, Mozill Firebird,Avant Browser,MyIE2 و دیگر مرورگر های محبوب برای اجرا نمودن خودکار برنامه به منظور مدیریت دانلود فایلها
- قابلیت ادامه دانلود های نیمه تمام از جایی که ارتباط اینترنتی شما بنا به دلایلی قطع شده است
- دانلود فایل های ویدیویی FLV از سایت های YouTube, Google Video, و MySpaceTV
- پشتیبانی از انواع پروکسی سرورها مانند Microsoft ISA, FTP proxy servers
- نصب سریع و آسان نرم افزار
- ویژگی Speed Limiter برای محدود کردن سرعت دانلود یک فایل مشخص
- توانایی دسته بندی فایل ها با توجه به سلیقه شخصی
- بهبود رابط کاربری نگارش جدید برنامه
- ویروس یابی انواع و اقسام فایل های دانلود شده
- قابلیت کشیدن و رها کردن - Drag & Drop لینک ها
- پشتیبانی از فایل های ZIP و اجرای آنها بعد از دانلود
- پشتیبانی کامل از ویندوز های Xp/2000/2003/Vista
- پشتیبانی از پروتکل های HTTP, FTP, MMS و HTTPS
- جلوگیری از دانلود فایل های تکراری که قبلا دانلود شده اند
- افزایش پنج برابری سرعت دانلود بر اساس جدیدترین تکنیک ها
- پشتیبانی از اکثر زبان های زنده دنیا از جمله زبان شیرین فارسی
- سازگاري كامل با تمامي مرورگرهاي وب
- بهبود سرعت دانلود و پشتيباني كامل از ويندوز ويستا و ویندوز محبوب 7
- و ...
:: موضوعات مرتبط:
برنامه ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1263
|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 / 12 / 1389 |
نظرات ()
|
|
به گذشته كه بازمیگردیم، ریشهها را كه جستوجو میكنیم، میبینیم انگار زمانی این مرزهای جغراٿیایی و خطوط پررنگ نقشهها وجود نداشتهاند. اما اصرار در اینكه ریشهای را به پیشینه خود نسبت دهیم، یعنی ما هنوز گرٿتار اشتباهی بزرگ هستیم و آن اینكه بهواقع درك نكردهایم هنر مقولهای مقدس و حقیقی است ـ یك احساس ذاتی غیرمادی ـ و موسیقی گویاترین جزء آن، یعنی شیواترین زبان هنری است نه چیزی در گرو تٿسیرهای سلطهگرانه و نژادپرستانه.
گاهی غریضه سیاستطلبانه ما حتی به این هنر هم رحم نكرده و احساس ضعٿ خود را با هر حربهای از گوشه و كنار، بهنٿع موجودیت خود بهكار میبندد كه بگوید میداند هنر وسیله ارتقاء روح است اما میخواهد قطعاً وسیله ارضاء خصایص سلطهگریاش باشد.
زمانی میتوانیم پایههای زبان بینالمللیمان را صادقانه كنكاش كنیم كه هدٿمان تجارت سیاسی نباشد. آنگاه درك خواهیم كرد هنر بهواقع یك احساس ذاتی غیرمادی است و نه ٿقط وسیله درك جذابیتهای تخیلی.
هرچه بیشتر در موسیقی زریاب مطالعه میكنیم بیشتر متوجه نٿوذ موسیقی یونان و عمق تأثیرات آن بر سایر جوامع میشویم و هرچه تحصیلات موسیقی او كه متأثر از سه موج موسیقایی یعنی: موسیقی ایران، اسحاق موصلی و جو موسیقایی حاكم در بغداد میباشند را مورد تٿحص قرار میدهیم، بر صحّت این قضیه ایمان میآوریم.
موسیقی ایران از آن انسجام معنایی و اهمیتی كه در موسیقی یونان وجود داشت برخوردار نبود. ایران از ابتدای تاریخ تمدنش همواره مورد هجوم قرار گرٿته و به این دلیل یا اقوام مختلٿی به ایران مهاجرت كردند یا ایرانیان مقیم به خارج از سرزمینشان كوچ. با وجود پانزده قرن اداره این سرزمین تحت سلطه عوامل خارجی و نبود یك حكومت ثابت ملی مذهبی تا مدتها، نمیتوان انتظار داشت كه ایران میتوانست به یك قطعیت واحد هنری دست پیدا كند. زمانیكه میخواست از یك موضع قدرتمند واحد برخوردار شود مورد حمله قوم دیگری قرار میگرٿت و به این واسطه ایران همواره درگیر آشٿتگی این قضیه و سرگردان بین تأثیرات مختلٿ قومی بوده است؛ رخنه هر قومی به این سرزمین تمام مسائل اجتماعی ٿرهنگی را تحت تأثیر خود قرار داده و در این بین هنر، این بیواسطهترین وسیله ارتباط با مخاطب، آسیبپذیرترین مسئله ممكن بوده است.
از طرٿی دیگر، هیچگاه و در هیچ دورهای از تاریخ تمدن ایران دیده نشده كه دین نیرویی در جهت تأكید هنر و بهخصوص موسیقی باشد، چیزیكه عامل اصلی رشد و گسترش موسیقی در مسیحیت و یهود میباشد. موسیقی در دوره هخامنشیان خصوصاً خشایارشاه، بیشتر بهعنوان یك وسیله همراهی برای رقص، آن هم در دربار مورد استٿاده قرار میگرٿت. این درحالی است كه در یونان نهتنها منحصر به قشر اشراٿ و ٿقط نوعی وسیله سرگرمكننده نبود بلكه رابطه تنگی با زندگی و اعتقادات مردم داشت؛ از كیٿیت بالایی نیز برخوردار بود چرا كه از شعر و رقص گرٿته تا بداههسرایی و بداههنوازی را دربرداشت.
بهعلاوه موسیقی همپا با علوم دیگری مثل ٿلسٿه، ریاضیات، نجوم و ادبیات برای یونانیان مهم و قابل توجه بود كه عامل اصلی پیشرٿت قابل ملاحظه آنها در زمینه تئوری موسیقی است.
بعد از حمله اسكندر كبیر در زمان سلوكیان و اشكانیان، ایران به شدت تحت تأثیر تمدن یونان قرار گرٿت و موسیقی آن نیز دستخوش این تأثیرات، از ارزش و كیٿیت دوچندانی برخوردار شد.
دوره شاهنشاهی ساسانی خصوصاً بهرام گور، دوران اوج موسیقی ایران است. اما دوام چندانی نداشت چرا كه حمله اعراب به ایران نهتنها باعث نابودی شاهنشاهی ساسانی شد بلكه موسیقی را نیز بهشدت سركوب كرد.
حالا ایران جزو امپراتوری اسلام بود و اسلام هرگز مانند مسیحیت نیروی محركی برای هنر نبود؟ این مهمترین عامل اٿت موسیقی ایران به شمار میآید. تنها زمانیكه در دوره حكومت عباسیان امور كشورهای اسلامی بهدست ایرانیها اٿتاد و هنرمندان ایرانی از طرٿ وزرای دربار حمایت شدند، موسیقی بار دیگر رنگ و رویی به خود گرٿت ولی واقعیت این است كه دیگر نتوانست به اوج شكوٿایی و رونقش در دوره شاهنشاهی ساسانی بازگردد.
خاندان موصلی و زریاب از چهرههای برجسته موسیقی دوره عباسیان میباشند.
اسحاق موصلی استاد زریاب یكی از بهترین نوازندگان عود بود و علاوه بر رشتههای متعددی از علوم و پایههای موسیقایی روز، تحصیلات جامعی در زمینه موسیقی یونان و همچنین ٿلسٿه یونان داشت.
اینكه زریاب اصول موسیقی پیشین را از اسحاق موصلی ٿراگرٿته یا نوازندگی عود و یا هر دوی آنها را، در هر صورت دو موضوع مورد بحث و بغداد جاییكه در آن به تحصیل موسیقی پرداخت، تأثیر زیادی از موسیقی یونان را پذیرٿته بودند.
در بغداد تعداد بیشماری از نوشتههای مربوط به تئوری موسیقی یونان به عربی ترجمه شده بود و اواخر قرن دهم دانشمندان بغدادی بهصورت كاملی تمام بقایای تئوری موسیقی یونان را در دست داشتند. نظریهپردازهای عرب جزو بهترین كارشناسان موسیقی یونان شدند و از این طریق بخش عمدهای از موسیقی یونان به موسیقی عرب راه پیدا كرد. حتی بهخاطر استٿاده از ٿواصل بسیار زیبای یونانی در «عود» بود كه قابلیتهای بیشتر و تازهتری برای این ساز بهوجود آمد.
بعضی از منابع نوشتهاند زریاب بهخاطر اختلاٿ با استادش اسحاق موصلی كه ناشی از حسادت خاندان موصلی به پیشرٿت قابل توجه زریاب در موسیقی بود، از بغداد به اندلسیا مهاجرت كرد.
از آن پس زریاب تمام زندگیاش را در كوردوبا گذراند. مدرسه موسیقی كه در كوردوبا تأسیس كرد در جهت گسترش موسیقی در اندلسیا نقش مهمی ایٿا كرده است. آوازهایی كه او با عود اجرا میكرد یا از آن بیشمار آوازهایی بود كه از بر داشت یا از آنهایی بود كه خودش تصنیٿ میكرد و از نظر هنری قابل قیاس با قواعد علمی روز بود.
زریاب به پیشرٿت موسیقی اندلسیا كمك شایانی كرد اما این جمله كه: «اسپانیاییها زریاب را مخترع گیتار میدانند» دقیقاً برگرٿته از كدام كتاب تاریخی یا سند مكتوبی است مشخص نیست ـ بهطور یقین همه ما میدانیم اختراع در زمینه ساز و موسیقی معنایی ندارد. سازهای موسیقی طی گذشت زمان شكل گرٿته و تكامل یاٿتهاند. اینكه شخصی عمری را برای این كار صرٿ كند كه سازی را اختراع كند، خارج از معنای هنر و موسیقی است. همیشه هنر جزئی جدانشدنی از وجود بشریت بوده و پیوند خورده با زندگی آنها. اولین سازهای بهوجود آمده هم با توجه به نیاز درونی انسانهای اولیه شكل گرٿتهاند ـ از جهاتی میتوانیم بگوییم بیشترین رواج تأثیرات شرقی در اندلسیا توسط زریاب صورت گرٿته است و ممكن است حتی تأثیرات شرقی كه در بعضی دستگاههای موسیقی اندلسیا وجود دارند آثاری از یادگارهای موسیقایی او باشند. همچنین او به عود سیم پنجمی اضاٿه كرد و بدین ترتیب امكانات بیشتری برای سازی كه مهارت خاصی در نوازندگیاش داشت بهوجود آورد.
درواقع میتوان از نقش زریاب در روند تكامل «لوت» نام برد (عود با تقسیمات ٿیثاغورسی پردهبندی شد و طی سالها تغییر، لوت اروپایی كه نامش از «العود» عربی گرٿته شده است، بهوجود آمد.) اما اینكه بخواهیم از او در جهت شكلگیری ساز گیتار یاد كنیم، نیاز به تحقیق و تأمل بیشتری دارد.
هیچ مدركی كه به صراحت چنین چیزی را عنوان كند وجود ندارد. نوشتههای معتبر تاریخی هم تنها از اهمیت اثرات بهجامانده او در موسیقی اندلسیا، از تأثیرات مهم آوازی تا نقشی كه در تكامل عود داشته و انتقال تأثیرات موسیقاییاش تا كشورهای ساحلی شمال اٿریقا صحبت كردهاند.
تعدادی نظریه داخلی دیگر نیز وجود دارند كه گیتار را به منشأیی ایرانی نسبت میدهند. اگر معیار این نظریه صرٿاً بهخاطر وجود ساز اولیه دستهداری با سیمهای متصل به بدنه و وجود كاسه صوتی در آن است باید گٿت كه سازهای بیشماری از این دست چهبسا در بعضی موارد كاملتر در خاور دور، دورترین قبایل اٿریقا و نیمكره غربی وجود داشتهاند كه نه تنها قدمتی بسیار طولانیتر از تمدن ایران بلكه هر تمدن شناختهشده باستانی دیگری دارند و چهبسا این سازهای اولیه میتوانند مادرٿ هر ساز سیمی دستهدارٿ دیگری و نه ٿقط گیتار باشند.
وجود ساز خاصی به نام «گیتار» به اروپا و آغاز دوره رنسانس برمیگردد. هرقدر كه اعراب باعث احیای تئوری موسیقی یونان و انتقال آن به اروپا، پس از استیلا یاٿتنشان به اسپانیا بودند، به همان شدت رمیها بهطور كامل هنر را از یونان اقتباس كرده و آن را در اروپا رواج دادند.
یونانیان باستان از سازی به نام «كیتارا» برای همراهی با آواز استٿاده میكردند. این ساز با انگشت یا با مضراب نواخته میشد. وظیٿه اصلیاش جلوگیری از خارج نخواندن خواننده، اجرای مقدمه و پر كردن جاهای خالی بدون آواز در قطعه بود. كیتارا سه تا دوازده سیم با طولهای مساوی داشت كه بهصورت عمودی از روی كاسه صوتی به سمت بالا كشیده و به دو بازوی خمیده در بالا وصل میشدند.
رمیها كیتارای یونان را تغییر شكل دادند و به اروپا معرٿی كردند. این ساز بعدها تلٿظ «گیتارا» پیدا كرد و نام «گیتار» نیز از همین كلمه گرٿته شده است. (گیتارا تلٿظ اسپانیایی و گیتار با تلٿظ انگلیسی میباشد.) پس از آن انواع و اقسام سازهای دستهداری شبیه به آن شكل گرٿتند و در سراسر اروپا نواخته شدند. ولی آغاز دوره رنسانس، سازی كه كاملاً با هر نوع ساز دستهدار سیمی آن زمان ٿرق داشت، در اروپا ظاهر شد. این ساز با بدنه باریك و شكل مدوری كه داشت منشأ گیتار واقعی و سرآغاز دوره طولانی تكامل گیتار قرن بیستم بود.
بهتدریج این ساز شكل مدورتر با بدنهای بزرگتر پیدا كرد، شماره آكورداژ سیمهایش تغییر كرد و این تغییرات اینقدر ادامه داشت تا به گیتار امروزی تبدیل شد.
هرچند اسپانیاییها همواره در ساختن این ساز پیشرٿت چشمگیری از خود نشان دادند اما تجربیات ایتالیا و ٿرانسه در روند تكامل این ساز غیر قابل انكار است.
اگر بخواهیم با خودمان صادق باشیم سخت میتوانیم گیتار را به منشایی ایرانی مربوط كنیم و اگر بخواهیم بر اشتباه خود قاطع باشیم تنها دانستن وقایع را به تأخیر میاندازیم؛ هیچ نظریه ریشهداری ارائه نخواهد شد، پس هیچ بحث و نظر دیگری كه از روی تحقیق كاملتری باشد، وجود نخواهد داشت. یعنی همچنان در جایگاهی قرار داریم كه یا سكون است یا تكاپو اما در جهت اعتلای ساختگی هنر
:: موضوعات مرتبط:
مجله تاریخی خندووون ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1421
|
امتیاز مطلب : 59
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 / 12 / 1389 |
نظرات ()
|
|
سیاوش قمیشی (متولد 1324-1945 در اهواز و بزرگ شده در تهران ) آهنگساز, شاعر, تنظیم کننده و خواننده ای ست که در بین عموم به عنوان خواننده و برای خواص به عنوان آهنگساز و خواننده اعتباری ویژه و متفاوت دارد. نخستین وجه و شاید مهم ترین وجه تفاوت آثار سیاوش قمیشی در ملودی هایش نهفته است. ملودی هایی بسیار متأثر از موسیقی کلاسیک (اصیل) ایران و در عین حال مبتنی بر آکورد های غیر معمول و کاملأ غیر ایرانی که ترکیبی عجیب و درخشان را از موسیقی ایرانی و غربی در قالب ترانه های پاپ (Popular) به وجود آورده است و همچون مهری برجسته, برداشت ناب سیاوش قمیشی را از هنر ایرانی با اشرافی جامع بر انواع موسیقی غیر ایرانی به نمایش می گذارد. در بیشتر آهنگهای ساخته سیاوش رگه هایی روشن و قوی از موسیقی ایرانی را می توان یافت که گرچه روایت جز به جز موسیقی ردیفی ایران نیستند اما به خوبی حس ایرانی بودن را حتی در ذهن شنونده ی غیر حرفه ای متبادر می کنند و این هنر اوست که با گریز آگاهانه از تکرار سنتی و نخ نما, ملودی های ظریف ایرانی را همچون تارهای طلا بر پیکره ی ترانه اش می بافد. با کمی دقت در آلبوم های سیاوش میتوان بسیاری از برداشت های آزاد وی را از موسیقی کلاسیک ایران به وضوح مشاهده کرد. در واقع سیاوش قمیشی و هم نسلان موفقش آموزش موسیقی را از کودکی به طور خودآگاه یا ناخودآگاه با موسیقی ناب ایرانی شروع کردند. شنیدن روزمره ی اجراهای بسیار موثق و اصیل از بزرگان موسیقی ایران در سالهای 1320و1330 از رادیو تهران تجربه ای تکرار نشدنی برای هم نسلان سیاوش به عنوان کودکان آن روزگار و بزرگان آینده موسیقی نوین ایران بود که به مرور پس از آشنایی با حوزه های دیگر, موسیقی عملی را از طریق مراجع و منابع کاملأ جدا آموزش دیده وتجربه می کردند.
سیاوش قمیشی خود سالهای 1970 را در انگلستان (مهد موسیقی راک) گذرانده و آموزش موسیقی دیده است. موسیقی گروههای بزرگ غربی و شرایط زمانی ? مکانی فعالیت آنها را از نزدیک درک و لمس کرده و آثارشان را عملا مشق و اجرا نموده است. این آمیختگی عملی با موسیقی روز دنیا در کنار ذهنیت و ناخودآگاه انباشته از ملودی های موسیقی ایران, زمانی که منشا خلق هنری قرار گرفتند ترکیبی نو و بدیع از ملودی و هارمونی را پدید آوردند که پیشتر همانندی نداشت. از این روست که موسیقی سیاوش قمیشی را یکی از بهترین نمونه های هنر هم نسلانش می دانیم. او با برداشت ویژه اش از انواع موسیقی و با توجه کامل به موزیک روز دنیا به ویژه در حیطه ی پروگرسیو تنظیم, صداسازی و میکس به مرز نوآوری و خلاقیتی کامل رسیده و در بیان خود قوام ودوام یافته است. همکاری با تنظیم کنندگانی آگاه و خوش ذوق (که بعضا با وجودی که ایرانی نیستند, توانسته اند با موسیقی ایرانی ارتباط برقرار کنند) و نکته سنجی شخص سیاوش در استفاده ی آگاهانه و هوشمند از صداسازی های الکترونیک و ساوند افکت های عجیب و بجا در تنظیم قطعاتش, به موسیقی او تنوعی خاص و رنگارنگی منحصر به فردی بخشیده است که موزیکالیته ی ترانه های او را به گونه ای بهتر و جذاب تر نمایان میکند. از لحاظ شعری, ترانه هایی که سیاوش برای کار انتخاب میکند چند ویژگی اساسی دارند که مهم ترین آنها سادگی و روانی کلام و دوری از پیچیدگی های معماگونه ی شعری است.
سیاوش از دیرباز علاقه ای به استفاده از کلام روشنفکر مأبانه و غیر مردمی نداشته است و با انتخابی آگاه, به دام ابتذال ناشی از ساده پسندی و بی هویتی هم نیفتاده است. فضای ترانه های او فضایی روشن و امیدبخش است, به دور از سایه های خاکستری و سیاه رایج در ترانه ی نوین ایران.
اعتراض موجود در ترانه های انتخابی او هم نوع با موسیقی ای, اعتراضی سیاه و خمود نیستو از تلخی و شیرینی توأم برخوردار است. جالب این که متقابلأ در کارنامه ی هنری سیاوش به هیچ رو با ترانه های بی معنی و سبک سرانه هم مواجه نمی شویم. شادترین ترانه های او, نه در کلام و نه در موسیقی به مرز انحطاط و ابتذال نزدیک نمی شوند و شعر و موسیقی ترانه های شاد او هم ا ز حدود تشخص, حجب و آبرومندی مأخوذ به حیا بیرون نمی روند. مضامین ترانه های سیاوش عموما مضامین و موضوعات عاطفی در حوزه زندگی فردی و اجتماعی اند و"عشق, زندگی و حرکت" در این میان نقش محوری و کلیدی دارند و داستان هر ترانه هم غالبأ با پایانی روشن و امید بخش همراه است. سیاوش در شناخت و کشف ملودی پنهان در شعر استعدادی خداداد دارد و با قوه ی درک ریتم بسیار خوب, ضرب آهنگ مناسب شعر و ملودی را برای کارش می یابد. به همین دلیل, در آلبوم هایش همه نوع ترانه با ریتم های گوناگون شنیده می شود, تنوعی که شنونده را دچار ملال ناشی از یکنواختی آلبوم نمی کند. او در اجرای ترانه هایش صاحب سبکی مشخص است. آشنایی عمیق با ملودی و تنظیم ترانه ای که آهنگ آنرا بر مبنای توان حنجره و نقاط ضعف و قوت صدای خود ساخته و ویژی های خاص صدایش اعم از تونالیته و موزیکالیته ی صدا, نتیجه ی خوانندگی اش را بسیار درخشان و پر ثمر کرده است. صدای زخمی و خش دار, آمیخته با تحریرها و غلت ظریف آواز ایرانی جملات آهنگین را با صمیمیت و احساسی ژرف و بی غش می خواند که گویی شعر و آهنگ تنیده بر هم, از جان خواننده بر می آیند و بر دل شنونده می نشینند. به جرأت میتوان گفت هیچ آهنگسازی در موسیقی ترانه ی نوین ایران, در طی سی سال گذشته همانند سیاوش قمیشی حرکتی رو به جلو و کمال طلب با حفظ و افزایش روز افزون تعداد مخاطبان نداشته است. ترانه های سیاوش قمیشی (ترانه به معنای جمع آهنگ و شعر و صدا) مخاطب عام دارد و این عمومیت به ویژه در بین جوانان دیده می شود. شاید او تنها آهنگساز/خواننده ای ست که هر چه بیشتر کار میکند مخاطبان و علاقه مندان جوان تری پیدا می کند و به زبان موسیقی به جوانان, زندگی, عشق و نشاط می بخشد, همچون دوستی همسن در خلوتشان میخواند و مانند پدری مهربان سنگ صبور درد های جوانی شان می شود. همه ما ? نسل بعد از انقلاب ? در داخل و خارج کشور با صدای سیاوش قمیشی زندگی کرده ایم , عاشق شده ایم, گریسته ایم, خندیده ایم و نفس کشیده ایم. با او بوده ایم و او با ما بوده است.
موسیقی و صدای سیاوش همچون زندگی اش ساده, روان و بی پیرایه است و به سادگی در ضمیر پاک جوانان می نشیند و شاید از این روست که جوانان بسیار دوستش می دارند چرا که جوانی مظهر سادگی و یکرنگی ست. سیاوش قمیشی مانند سرزمین زادگاهش انسانی آفتابی است, آفتاب وجودش بی غروب باد.
آخرین آلبوم وی با نام رگبار یكی از بهترین آلبوم های سال 1387 خواهد بود ...
:: موضوعات مرتبط:
استدیو خندووون بیوگرافی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1470
|
امتیاز مطلب : 72
|
تعداد امتیازدهندگان : 22
|
مجموع امتیاز : 22
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 / 12 / 1389 |
نظرات ()
|
|
احسان خواجه امیری متولد 7 آبان 1363 فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر از دانشگاه آزاد و فرزند آخر خانواده احسان خواجه امیری در یک خانواده هنرمند به دنیا آمده است . پدر او ایرج از سر آمدان موسیقی سنتی و آواز است که بر شکوفایی و پرورش او تاثیر بسزایی داشته است. احسان شیفته و عاشق موسیقی است
کار حرفه ای خود را با آهنگسازی برای مجموعه ای مستند که موسیقی بی کلام بود شروع کرد.
خانواده هنرمند
در یك خانواده كاملا هنرمند به دنیا اومدم، پدرم «ایرج» یكی از خوانندگان بنام و محبوب ایران است، مادرم هم از صدای خوبی بهرهمند است اما هیچوقت قسمت نشده كه بخواند، خواهر بزرگترم هم موسیقیدان است
علاقه به خوانندگی
طبیعی بود كه با داشتن چنین خانواده هنرمندی به خوانندگی علاقهمند شوم. خواندن در خون من است مطمئنا در هیچ كاری نمیتوانستم به اندازه خوانندگی موفق شوم
شروع كار موسیقی
از شش سالگی با نوازندگی ویولن كارم رو آغاز كردم اما ورودم به دنیای موسیقی در سن سیزده سالگی بود، آواز رو هم نزد پدرم آموزش دیدم
من و بابام
در هفده سالگی اولین آلبوم را روانه بازار كردم. در آن آلبوم به همراه پدرم آواز خواندم البته هشتاد درصد آن آلبوم كار خودم بود
موسیقی سنتی
مدتی موسیقی سنتی یا همون ملی و ایرونی رو كار كردم. این سبك موسیقی را خیلی هم دوست دارم و پیشرفت خوبی هم در آن داشتم. پس از گذشت مدتی به این نتیجه رسیدم كه در این كار نمیتوانم آنچنان كه باید اثرگذار باشم چرا كه پرونده این سبك موسیقی را پدرم و آقای شجریان بستهاند و هیچ جایی برای من نگذاشتهاند. من اگر تمام عمرم تلاش كنم، تازه میتوانم به پدرم برسم و نمیتوانم از آن بالاتر بروم
پدرم
من عاشق صدای پدرم هستم. هیچوقت صدایش از ذهنم پاك نمیشود. او پهلوان آواز ایران است. اصلا كسانی كه در آن دهه در موسیقی ایران زحمت میكشیدند، بینظیر و تكرارنشدنی بودند
هرچی آرزوی خوبه
فكر میكنم پس از خواندن این ترانه بود كه مردم به طور كامل با چهره ونام من آشنا شدند. این قطعه از ترانه و آهنگ تاثیرگذاری بهرهمند بود و شاید به این خاطر است كه به دل اغلب مردم نشست
مدیونم
برای رسیدن به جایگاه فعلیام خیلیها برایم زحمت كشیدند. در وهله اول پدر و مادرم بودند و بعد دكتر یداللهی و آقای جعفری. من هیچ وقت لطف این افراد را فراموش نمیكنم و خودم را مدیون آنها میدانم
لذتبخشترین لحظه زندگی
به نظر من برای خواننده هیچچیز لذتبخشتر از آن نیست كه مردم از صدا و كارش خوششان بیاید و هیچچیزی نمیتواند جای این احساس را بگیرد كه یك روز یك میلیاردر به من بگوید با كارت خیلی گریه كردم اما بعدش هم كلی لذت بردم... این زمانها، میتواند لحظههای خوبی برای انسان و یك خواننده باشد
مردم
اوایل وقتی مرا تو خیابون میدیدند، تعجب میكردند... بهم میگفتند باورمون نمیشد این صدا متعلق به پسر كمسنوسالی مثل تو باشد
ترانه
به نظر من ترانه در موفقیت یك اثر نقش اصلی رو بازی میكند. من خودم روی این قضیه خیلی حساس هستم و حاضر نیستم هر ترانهای رو بخونم. فكر میكنم ترانهای موفقه كه بتواند لحظهای شنونده رو به فكر واداره... شخصا عاشق ترانههای دكتر یداللهی هستم. با قلمشان انس گرفتم حتی اگر ترانهای كه میخوانم متعلق به ایشان نباشد اما نظرشان را میپرسم
خواهرم
خواهرم یك موسیقیدان تمامعیار است و دیكشنری متحرك موسیقی است. او به لحاظ تئوری موسیقی در رده بالایی است تا به حال كارهای زیادی را تنظیم كرده است مثل آلبوم امید حجت... ولی خب من و اون نمیتونیم با هم به طور مشترك كار كنیم. اصلا آدم با نزدیكانش نمیتونه كار حرفهای انجام بدهد. مثلا من و خواهرم تا میخواهیم با هم كار كنیم، دعوامون میشود! البته بیشتر تقصیر خودم هست چون در كل آدم بیقراری هستم، نمیتونم بشینم تنها گوش بدهم. 95 درصد داشتههایی رو هم كه به دست آوردم، تجربی بوده است. این عادت تو زندگی شخصیام هم هست. مثلا اگه یه نشانی رو بخواهم بگردم، از كسی نمیپرسم. خودم میروم و پیدا میكنم. حتی اگر ساعتها وقتم رو بگیره
موفقیت یك اثر
موسیقی مثل حلقههای زنجیره، اگه حلقهها درست به هم وصل نشود، از هم گسسته میشود. برای اینكه یك آلبوم خوب از كار درآید، تمام مراحل موسیقی از ضبط استودیو گرفته تا ناظر ضبط و نوازنده باید خوب باشند تا اثر به چشم بیاید.
:: موضوعات مرتبط:
استدیو خندووون بیوگرافی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 800
|
امتیاز مطلب : 78
|
تعداد امتیازدهندگان : 27
|
مجموع امتیاز : 27
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 / 12 / 1389 |
نظرات ()
|
|
|
|
|